Regio Noord-Oost

Om het werk en de opleiding van onze vrijwilligers goed te organiseren, zijn de locaties van Sensoor onderverdeeld in regio's. Regio Noord-Oost beslaat Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Vrijwilliger worden in regio Noord-Oost

 Wilt u Sensoor komen versterken en woont u in de regio Noord-Oost? U kunt zich direct aanmelden via het aanmeldformulier. Na ontvangst neemt de locatie van uw keuze contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen. Wanneer dit gesprek wederzijds als positief wordt ervaren, kunt u meedoen met de Sensoortraining. De training vindt plaats op de Sensoorlocatie.

* Locatie Apeldoorn-Oosterbeek: Op deze locatie vindt de training plaats in Apeldoorn. Voor mensen die in of rondom Oosterbeek wonen, is er de mogelijkheid om de meest voorkomende activiteiten zoals intervisies in Oosterbeek te doen. Daarnaast is het op deze locatie mogelijk om thuis uw diensten te doen!

Wilt u liever eerst contact met de vestiging? Kijk onder het kopje 'Contact locaties'.

Contact locaties

Let op: dit zijn zakelijke contactgegevens van Sensoor. Wilt u een anoniem luisterend oor? Dat kan dag en nacht per telefoon, e-mail en overdag per chat.
Vanwege de anonimiteit van de diensten, zijn de bezoekadressen privé. Neem voor het bezoekadres contact op met de locatie.

Locatie Apeldoorn-Oosterbeek
055 522 42 04
apeldoorn@sensoor.nl

Locatie Borne
074 255 25 51
borne@sensoor.nl

Locatie Groningen
Postbus 6022
9702 HA Groningen
050 525 57 92
groningen@sensoor.nl

Locatie Leeuwarden
Postbus 298
8901 BB Leeuwarden
058 212 03 43 
leeuwarden@sensoor.nl 

Locatie Zwolle
038 426 89 91
zwolle@sensoor.nl

Agenda Noord-Oost

Locatie Apeldoorn-Oosterbeek: Meld je aan voor de volgende training die start vanaf 15 februari.

Locatie Borne: Meld je aan voor de volgende training die start vanaf 11 februari.

Locatie Leeuwarden: Meld je aan voor de volgende training die eind januari start.

Locatie Groningen: Meld je aan voor de volgende training die start vanaf 28 februari.

Locatie Zwolle: Meld je aan voor de volgende training die start vanaf 8 februari. Op donderdag 6 december om 14.00 en op woensdag 19 december om 11.00 vinden er informatiebijeenkomsten plaats. Wil je hieraan deelnemen? Mail dan naar zwolle@sensoor.nl

Wil je op één van deze locaties aan de slag maar start er binnenkort geen training of komen de data je niet uit? 
Doe dan mee met de landelijke training. Deze wordt gegeven op een centrale locatie. De volgende start op 7 januari 2018.

Daarnaast starten er ook landelijke trainingen op 16 januari in Amersfoort en 18 januari in Lelystad.

De landelijke training volg je een paar dagen op een locatie centraal in Nederland en de praktijkdiensten doe je samen met een vrijwilliger van jouw dichtstbijzijnde Sensoorlocatie. Vul het aanmeldformulier in, kies de locatie waar je straks vrijwilliger wilt worden (meestal is dat de dichtstbijzijnde Sensoorlocatie) en geef aan bij de intake dat je graag mee wilt doen aan de landelijke training. Vragen? Bel 0346-590098.